Blog

Om Ayah

Når man ser Ayah’s billeder og videoer på hendes Instagram, bliver man forelsket i hendes søde, dejlige smil. Man ser ikke ved første øjekast et barn, som kæmper en desperat kamp mod en sjælden genetisk og degenerativ neuromuskulær lidelse kaldet SMA (Spinal Muskelatrofi) type 2..

Hvad er ZolgenSMA?

Zolgensma er en genterapi-behandling. Spinal muskelatrofi (SMA) opstår, når der mangler eller findes en unormal version af SMN1-genet, der skal producere proteinet SMN. Zolgensma virker ved at tilføre en funktionsdygtig kopi af SMN1-genet, som derefter hjælper kroppen med at producere tilstrækkeligt SMN-protein. Hvis behandlingen gives i tide, kan Zolgensma skabe et fuldt funktionsdygtigt SMN protein.

Hvordan kan du hjælpe?

Du kan hjælpe på flere forskellige måder.

Først og fremmest, så er vores mål, at nå så mange donationer som muligt, så vi kan nå målet på 15 millioner kroner. Ingen donation er for lille.  

Kunst til Ayah

Kenyansk multitalent og kunstner, Sheila Sheldone, har doneret et maleri til Ayah Mithika Lundt Fonden, som sætter det på auktion til fordel for indsamlingen til Ayah´s behandling i USA. Billedet er et i rækken af Sheila Sheldones mesterværker, som nu bliver sat på auktion startende på 7.000 USD.

Bano Childhood Games - af Lidanjam

Kunstneren Lidanjam donerede ovenstående maleri til Ayah  Fonden. Et håndplukket stykke kunst, der illustrerer børn, der løber i gaderne. Bano Childhood Games, som maleriet kaldes, er malet på 26cm x 20 cm canvas.

24 timer Instagram live

En 24 timers Instagram Live marathon i Kenya, hvor små forretningsdrivende, celebrities, komikere og et hav af opbakkende kenyanere gik sammen om at skaffe så mange donationer som muligt til Ayahs behandling.

Støt allerede i dag

Ingen donation er for lille

Kontakt os

Press?

press@helpayah.dk                         

Email

info@helpayah.dk                         

© Copyright 2021 Help Ayah. All Rights Reserved.

Page was created with Mobirise web theme